MKC Moto Breda Pop-up Outlet

MKC Moto Breda pop-up outlet permanent gesloten

Na 30 juli is onze tijdelijke motorkledingoutlet in Breda permanent gesloten. Voor aantrekkelijke kortingen op motorkleding kun je blijvend terecht in onze motorkledingoutlet in onze vestiging van MKC Moto Rotterdam. Eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg A20 en met gratis parkeren voor de deur.

De tijdelijke motorkledingoutlet in Breda met kortingen tot 80 procent van de adviesprijs

MKC Moto Breda is tijdelijk geopend als pop-up store in het oude pand van MotoPort Breda en biedt jou de uitgelezen kans om koopjes te bemachtigen met kortingen tot wel 80% op de adviesprijs. Zo shop jij aan de start van het seizoen wel heel voordelig je motoroutfit bij elkaar.

 

Onweerstaanbare motorkleding aanbiedingen van woensdag tot en met zondag

Onze motorkledingoutlet aan de rand van Breda is 5 dagen per week geopend. Van woensdag tot en met zondag, met een koopavond op de donderdag. Je vindt hier overjarige modellen van Richa, Alpinestars, REV'IT! en Dainese die tegen aantrekkelijke prijzen van de hand mogen. Wanneer kom jij je slag slaan?

 

Bereikbaarheid MKC Moto Breda

MKC Moto Breda aan het Spinveld in Breda is eenvoudig te bereiken vanaf de A16, afslag 17 Breda-Noord. Komende uit de richting van Dordrecht of vanuit België. Bij onze outletwinkel is er een ruime beschikbaarheid aan parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Services in Breda.

  • Outlet met hoge kortingen.

 

  • Breda

 

Openingstijden van deze week
Monday: Gesloten
Tuesday: Gesloten
Wednesday: Gesloten
Thursday: Gesloten
Friday: Gesloten
Saturday: Gesloten
Sunday: Gesloten
O.H. Hemelvaart:18-05-2023

Open 12:00 tot 17:00 uur

Pinkstermaandag:29-05-2023

Open 12:00 tot 17:00 uur

Trengo Chat Icon
Bezig met laden...
Terug naar boven