Raleri

Raleri is een universele anticondens lens die je in het vizier van jouw motorhelm plakt. Zo voorkom je dat het vizier van je motorhelm beslaat, ook als je geen Pinlock voorbereiding hebt. Wees verzekerd van helder zicht dankzij Raleri.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Raleri vizier

Wat is een raleri vizier en waarvoor dient het?
Raleri is een universeel plakvizier dat op vrijwel ieder vizier gemonteerd kan worden. Een raleri vizier wordt aan de binnenkant van het vizier geplakt en voorkomt het beslaan van het vizier. Motorrijders weten het als geen ander: niks zo hinderlijk en gevaarlijk als een beslaand vizier van je motorhelm. Het Italiaanse Raleri heeft jarenlang gewerkt aan een high-tech oplossing en komt nu ook in Nederland met het meest geavanceerde product hiervoor: Raleri

Door een combinatie van revolutionaire optische eigenschappen en de al net zo vooruitstrevende manier van afsluiten van de luchtkamer, biedt dit dubbele vizier met een speciale pakking de definitieve oplossing voor alle zichtproblemen waar motorrijders mee te maken kunnen krijgen. Raleri vizieren zijn leverbaar in een heldere uitvoering en een photogromatische uitvoering (wordt automatisch donker door straling van UV licht).

Read more
Trengo Chat Icon
Bezig met laden...
Terug naar boven