Koelvesten

Koelvesten koop je bij MKC Moto, de specialist. Bekijk onze video-reviews, kom langs in onze winkel of maak uw keuze op de grootste MotorkledingWebshop.

5Producten

per pagina
Sort
 1. Bodycool Smart koelvest
  Inuteq
  Bodycool Smart koelvest
  159,95
  Kleur
 2. Cooling Vest koelvest
  Alpinestars
  Cooling Vest koelvest
  Normale prijs 169,95 135,96
  Kleur
 3. Bodycool Pro-A koelvest
  Inuteq
  Bodycool Pro-A koelvest
  Normale prijs 84,95 59,47
  Kleur
 4. Bodycool Pro-X koelvest
  Inuteq
  Bodycool Pro-X koelvest
  79,95
  Kleur
 5. Liquid Koelvest
  REV'IT!
  Liquid Koelvest
  120,00
  Niet op voorraad

5Producten

per pagina
Sort

Koelvesten

Koelvesten tegen extreme hitte
Op de heetste dagen van het jaar of op motorvakanties naar warme landen is maximale koeling wenselijk. Tegenwoordig bestaan er koelvesten voor op de motor die gebruik maken van een revolutionaire techniek. Deze koelvesten zijn getest door extreme sporters en als een must bevonden voor de motorrijders die met hoge temperaturen rijden.
Hoe werkt een koelvest voor onder je motorkleding?
Je laat het koelvest een drietal minuten in het water liggen zodat het kan hydrateren. Vervolgens knijp je er het niet-geabsorbeerde water even uit en je hebt een vestje dat je 7 uur lang verfrist. De stof houdt het water vast en laat door het verdampingsproces de gevoelstemperatuur zo'n 15 graden zakken. De binnenkant van het vestje blijft gewoon droog, want daar zit waterafstotende stof. Je kunt het vest gemakkelijk terug activeren door het opnieuw even in water te leggen of zelfs door er wat water over te gieten. Bij verschillende REV'IT! motorjassen kan je zelfs het koelvest in de jas ritsen, waar normaal de thermovoering aan vast wordt geritst.

Read more
Terug naar boven