Anschlüsse

Mit Befestigungselementen können Sie Ihre Satteltaschen, die Gepäckrolle und alles andere, was Sie auf dem Fahrrad mitnehmen möchten, festzurren. Bungee Schnüre und Gurte.

4Artikel

pro Seite
Sort
 1. Tankrucksack US-Adapter
  Kriega
  Tankrucksack US-Adapter
  44,95
  Farbe
 2. T6-6061 Aluminium-Befestigungslaschen
  Kriega
  T6-6061 Aluminium-Befestigungslaschen
  34,95
  Farbe
 3. OX715 Double Bungee Strap System Pair
  Oxford
  OX715 Double Bungee Strap System Pair
  6,95
  Farbe
 4. Ducati Scrambler 800 Montagehalterung
  Kriega
  Ducati Scrambler 800 Montagehalterung
  24,95
  Farbe

4Artikel

pro Seite
Sort

Befestigungsmaterial

Wanneer kan ik het beste gebruik maken van een losse thermische vest?
Losse thermische vesten zijn ontworpen voor zowel alledaags gebruik als extra voering voor onder uw motorjas. Het grote voordeel van een los thermovest is dat deze geavanceerdere technieken en materialen gebruikt dan een conventionele thermische binnenvoering. Hierbij kunt u denken aan isolatie materiaal dat het lichaam nog beter warm houd bij koude temperaturen en het lichaam meer verkoeling kan bieden bij lichamelijke inspanningen. Daarnaast hebben deze jassen een sport en casual uitstraling zodat er ook gewoon mee over straat kan worden gelopen. Thermovesten zijn gevuld met dons of imitatie dons, het voordeel hiervan is dat de jassen zeer makkelijk te comprimeren zijn tot een gangbaar formaat zodat u deze compact kan vervoeren.

De meeste motorjassen zijn standaard voorzien van een uitneembare thermische voering. Mocht dit niet het geval zijn of wilt u deze upgraden naar een high-end niveau, dan zijn de thermovesten een uiterst geschikte keuze. 

Read more
Back to top