Free shipping within the EU from 50 euros

Shopping cart (0)

No products found :(
Subtotal

Your Account

Using your e-mail address, we will send you a link with which you can reset the previously chosen password.

* Required fields

Het uitzoeken van motorkleding, een motorhelm, -laarzen en motorhandschoenen start met het bepalen van de juiste maat. Anders dan bij vrijetijdskleding is het dragen van de exacte maat essentieel. Dit zorgt ervoor dat de kleding goed op het lichaam aansluit en maximale bescherming biedt doordat protectiedelen niet kunnen verplaatsen wanneer je onverhoopt een schuiver maakt. Daarbij biedt goed passende kleding het beste rijcomfort. Datzelfde geldt natuurlijk voor een motorhelm.

Zeker wanneer je gaat kijken voor je eerste set motorkleding, kan het passen een flinke uitdaging zijn. Wanneer je van kledingmaat altijd een maat M hebt, betekent dat zeker niet dat je dezelfde maat handschoenen of helm hebt. Via de maatwijzers helpen we je per categorie om de exacte maat te bepalen die voor jou het meest geschikt is.

We helpen je graag bij het vinden van de geschikte maat

Natuurlijk begeleiden onze specialisten je graag in één van onze winkels bij het vinden van geschikte motorkleding in de juiste maat. Shop je online, of doe je zelf vooronderzoek dan is het handig om deze informatie te gebruiken.

Wij accepteren
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »